Mål rigtigt op til gardiner

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du og skal have nye gardiner, men har ikke lyst til sy selv skal du købe dem. Her er der naturligvis mange muligheder, alt efter hvilken type du er ude efter. Der findes stort set ikke den boligbutik, der ikke forhandler gardiner. Uanset om du er i IKEA, Jysk, Bilka så kan du finde en sektion for gardiner. Det er dog langt fra alle steder, at kvaliteten er lige god.

Det er lidt dyrere, men det kan betale sig at bestille dine gardiner ved specialiserede forhandlere, der ikke har fokus på andet end dem. Hvis du vælger en gardinbutik kan du også få målt op til dine gardiner, så du er sikker på, at du får lige præcis det du skal bruge. Noget af det der hurtigt kan komme til at koste en del penge, er dog netop, hvis du skal have en mand ud, der kan måle op, da han naturligvis også skal have betaling for sit arbejde.

Uniggardin.dk der er en af landets førende forhandlere af gardiner og faktisk også er blandt de billigste på området, har på deres hjemmeside en lang række guide til hvordan du måler rigtigt op, så du ikke kommer til at bestille gardinerne hverken for smalle eller for brede. Det sparer dig for en masse tid, samtidig med at de spare dem for besværet, hvis du skal sende noget retur igen, fordi målene ikke passer.

 

Written By

Jonas er blogger på enbedrebolig.dk. Det er på grund af interessen at han er med til at blogge på denne hjemmeside. Jonas kan godt lide dansk design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *