Trænger din garage til en kærlig hånd?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste med en garage kender nok det med, at det hurtigt bliver til et sted, hvor det roder meget, og hvor alting bliver smidt hen, når det ikke rigtig har nogen plads. Ikke nok med, at det kan gøre alting svært at finde, så får du heller ikke udnyttet garagens kvadratmeter særlig optimalt på den måde. Derfor kan du vælge at give din garage en kærlig hånd.

Lav en grundig oprydning

På nogle år kan du nå at samle rigtig mange brugbare, men også ubrugelige ting sammen i din garage. Derfor vil den garanteret have godt af en grundig oprydning. Så snart du får smidt nogle af de ting ud, som du ikke har brug for, vil det blive lettere at få styr på hele situationen derude.

Opbyg et smart reolsystem

Der er ikke nødvendigvis særligt meget plads i din garage, og derfor kan det fungere rigtig godt med nogle reoler langs en væg. De kan nemlig være forholdsvis smalle, men der kan samtidig være rigtig mange ting derpå. Du kan sætte dine ting direkte derpå eller lægge det i forskellige kasser. Hvis du lægger dine ting i kasser, kan du skrive på dem, for du bedre kan overskue, hvor alting er henne.

Udover reoler skal du selvfølgelig have plads til nogle af dine større ting. Det kan være sådan noget som en MC lift, din plæneklipper, et par cykler og selvfølgelig din bil. Men efter en grundig oprydning skulle der gerne være bedre plads til den slags.

Gå ikke ned på belysning

Når nu der sjældent er vinduer i en garage, er det nødvendigt med noget god belysning. Det kan være, at du somme tider bruger din garage lidt som et værksted også, og det bliver bare langt nemmere med et godt lys. Så du må ikke gå ned på effektive lamper.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *