Mange der har børn har oplevet, at deres børn elsker at bygge huler eller gemme sig under dyner, når de skal sove. Børn elsker huler og mange af dem elsker telte, hvor man kan lege at man er udenfor. Vi har kigget på et par af de telte, der er på markedet, som er sjove til soveværelset, og som samtidig er lette at folde sammen igen og gemme af vejen, så de ikke fylder hele værelset.

Den sjove løsning

Disse to telte der begge er fundet på Børn i Balance kan både bruges inde og ude, så hvis det er godt vejr kan de også tages med ud i haven, hvor man kan lege konger og prinsesser, alt efter hvad dine børn nu gerne vil. Telte der opfordrer til leg er sjove for både børn og vokse, og det kan give en masse gode stunder med børnene.

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 09.42.16

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 09.41.51

Som du nok ved hvis du nogensinde har været op festival, eller bare har prøvet at ligge i et telt, er at der kan blive vanvittigt varmt i telte. Begge disse telte er udstyret med en isoleret top, der kan holde varmen en smule ude, når solens stråler står lige ned på.

Den lidt billigere løsning

Der er mange helt almindelige billige iglotelte, som dette der er fundet på Harald Nyborgs hjemmeside, der også kan stilles op uden pløkker, og derfor både kan bruges ude og inde. Teltet er langt fra lige så sjovt som et der er formet som et slot, men er dog lidt mere anvendeligt udenfor på sigt.

1556

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.