Der er nogen ting, der er sjove at købe til boligen og dagligdagen. Nipsting, møbler, kunst for at nævne et par stykker, og så er der nogen ting, der ikke er vanvittigt ophidsende at bruge penge på. Det kan være alt fra vaskemiddel til toiletpapir, vinduesrens og printerblæk.

Det meste kan findes på tilbud, men eksempelvis printerblæk er meget sjældent de varer med gule mærkater. Det er ikke usædvanligt, at skulle bruge på den gode side af 500 kroner, hvis patronerne i en HP printer skal skiftes. Penge der kunne bruges for at forskønne dit hjem i stedet for at kunne printe på lidt papir.

Dette er et godt råd – nemlig at købe kompatible patroner i stedet for dem fra producenterne. Blækket i dem er præcist det samme, det eneste der er forskel, er hvad der står på indpakningen. Disse koster ofte omkring 20 % af prisen på et sæt originale patroner, og du kan altså dermed lynhurtigt spare mange hunderede kroner, hver kan du skifter.

Du kan eksempelvis HP blækpatroner her – og pengene du har sparet kan du bruge på et lækre et par lækre puder til sofaen, en ny knagerækker til entreen, nogle nye viskestykker fra HAY eller noget helt fjerde. Hvorfor bruge mange penge på kedelige ting, hvis de kan bruges sjovere?

boligmagasinet kan du se 29 nipsting du kan købe, som alle koster langt mindre, end det du sparer ved at følge vores lille blækråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.