Skift dit gulv for at få en bedre bolig

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du står og skal til at skifte dit gulv i dit hjem, så findes der flere forskellige gulve du kan vælge i mellem. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle typerne og derfor vil vi gennemgå de meste gængse former her

Trægulv

Du kender helt sikkert det klassiske trægulv. Trægulvet fås i mange sorter, sorteringer, bredder og længder og derfor kan det tilpasses til lige dine behov og ønsker. Det er nemt at gøre rent og holder i fatteligt længe. Ulempen ved trægulv kan være at da det er et naturligt materiale vil det enten udvide eller trække sig sammen alt efter forholdene. Et af de mere populære måder at anlægge ens trægulv på fortiden er som det flotte sildebensparket

Laminatgulv

Laminatgulve består af en kerne af en træplade og har derudover stabiliserende materiale samt et tyndt lag plastisk der skal sikre mod ridser og generelt slid. Laminatgulv er meget slidstærkt og er derfor oplagt mange steder. Laminatgulv er velegnet til gulvvarme og det er super nemt at gøre rent. Dog kan laminatgulv godt virke lidt kunstigt sammenlignet med almindeligt trægulv grundet den tilføjede overflade. Derudover kan du heller ikke reparere laminatgulv på samme måde som du kan med trægulv.

Af andre gulve kan nævnes vinylgulv, epoxygulv, betongulv og linoleumsgulv. Der er mange forskellige fordele og ulemper ved alle disse gulvtyper og det er da helt klart også de to gulvtyper der er nævnt mere i dybden der er de mest populære i Danmark. Et betongulv bliver oftest brugt steder hvor man går med stå, så som en trappeopgang eller en garage. De andre gulve ses oftest indendørs.

Hvis du er i tvivl om de forskellige gulve så er det altid en god idé at forhøre en håndværker om de forskellige slags gulve og hvilke der vil passe til dit hjem.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *