Skab overblik på dit hjemmekontor

Hjemmekontor

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du en hjemmevirksomhed med tilsvarende hjemmekontor, og har du nogle projekter kørende, som du har svært ved at holde overblik over de mange ting der er i selvom der er en mindre virksomhed, så får du her en række gode råd til, hvordan du bedst i billigst kan skabe overblik i dine projekter med det samme.

Excel Arks

Microsofts software Excel, er et rigtig godt værktøj til at liste sine opgaver op på. Det er nemt og enkelt at opstille sine opgave i hver deres kolonne, og på den måde holde overblik over hvilke opgaver der er lavet, og hvilke der mangler. Det giver også et rigtig godt overblik, hvis du har en enkelt eller to medarbejdere ansat. Forbinder du dokumentet til Dropbox kan du nemt dele dine ændringer med dem, og i slipper for at køre skævt af hinanden.

Du kan også holde regnskab gennem Excel, det kræver dog at du sætter dig ind i programmets regnefunktioner. Det vil vi ikke komme videre ind på.

Ringbind

Når man har en virksomhed, kommer der automatisk også mange dokumenter som hurtigt kan forsvinde i mængden af de andre i ens indbakke. Har du derfor fået nogle rigtig vigtige dokumenter, skal du få dem ud i fysisk form, og lægge dem i et ringbind. Du har derfor altid styr på hvor de vigtige dokumenter er henne, og du har mindsket muligheden for at de forsvinder.

Whiteboard

Et whiteboard er et uundværligt element i en hjemmevirksomhed. Med et whiteboard kan du visualisere dine opgaver eller projekter. Fx kan du lave en brainstorm eller et mock up af et projekt i dens opstartsfase, så du kan komme i gang på bedst mulige måde. Du kan lave huske noter til dig selv, samt bruge den som opslagstavle, hvis du har et diagram af din økonomi eller noget helt andet hængende.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *