Om ganske kort tid står påsken for døren, hvilket betyder, at man kun skal bruge et par enkelte fridage for et få langt over en uges ferie. Der er der naturligvis rigtig mange der benytter, og tager et smut sydpå. Men du ligger i syden sol og daser og nyder de varme stråler på din krop, så står dit hus ubeskyttet derhjemme.

Mange har taget deres forholdsregler, men der er også mange, der ikke har gjort sig de store tanker om, hvordan man bedst sikrer sit hus, mens man er 2500 kilometer væk fra det og ligger på en strand.

Falck der er blandt de største udbydere af af tyverisikring og lignende til private og virksomheder, har en række gode råd til hvordan man bedste sikrer sit hjem, når man er udenlands eller bare udenbys.

For det første skal man så vidt muligt sørge for, at der ikke er gode betingelser for eventuelle tyve til at komme til at arbejde i fred og ro, man skal derfor sørge for, at der frit udsyn til huset.

For det andet er det en god ide at alliere sig med naboer, der kan tømme postkassen (en overfyldt postkasse er næsten en invitation). Det kan også være, at du kan få dem til at parkere en bil i jeres indkørsel.

Hvis du har timer på lys i huset, kan du også med fordel indstille denne, så der er tændt nogle timer om aftenen, hvilket signalerer liv.

Generelt er der mange gode råd, og du kan finde flere på Falcks hjemmeside, du kan også se en video om det her – men du skal også huske på, at glemme det og bare nyde din ferie og lad hus være hus.

Billedet er fundet på Bravo Tours
Billedet er fundet på Bravo Tours

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.