Sådan finder du den rette tømrer

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du mangler en tømrer til et kommende boligprojekt, er der flere ting, du bør overveje. Her er tre vigtige faktorer, der bør være afgørende for, hvilken tømrer du vælger.

Vælg en tømrer med et godt omdømme

Det kan være en rigtigt god idé at vælge en tømrer med fokus på kvalitet, tillid og ærlighed. På den måde øger du chancen for, at de aftaler du laver med din tømrer bliver overholdt. Du kan spørge rundt i dit lokalområde for at høre, hvilke erfaringer folk har med de forskellige tømrere i området. Der samles hurtigt erfaringer om de forskellige håndværkere i en by, og det vil være let for dig at sortere i, hvilke der er pålidelige, og hvilke du bør undgå, hvis du taler lidt med andre i området, der har har hyret forskellige tømrere.

Du kan også søge på internettet for at finde en velanset tømrer. Der findes hjemmesider, hvor håndværkere bliver vurderet, så andre kunder kan være bedst muligt klædt på til at vælge den helt rigtige tømrer for dem.

Find en tømrer med kort venteliste

Nogle tømrere er bookede mange måneder forud. Hvis dit boligprojekt er akut, eller du bare gerne vil i gang hurtigst muligt, er det derfor en god idé at spørge din tømrer, hvor lang tid der går, før vedkommende kan starte på dit boligprojekt. Det kan være voldsomt besværligt at skulle sætte et byggeprojekt på pause i flere måneder, fordi du venter på en professionel, der kan tage arbejdet videre. Derfor kan det være en fordel at vælge en med kort venteliste

Bed om et tlbud

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken tømrer du skal vælge, kan du bede flere forskellige tømrere om at udarbejde et tilbud til dig. Det er de fleste tømrere erfarne i og meget villige til. I tilbuddet står der en materialeliste og et estimeret antal arbejdstimer. Det giver tilsammen et overslag over, hvor lang tid tømreren regner med at bruge på opgaven, samt hvad prisen bliver.

Der kan være stor forskel på den estimerede pris hos forskellige tømrere. Husk at nogle bevidst underestimerer prisen for at vinde kunder. Kig derfor på overslaget og vurdér selv, om det er realistisk.

Det er ikke nødvendigvis altid en god idé bare at vælge det billigste tilbud. Det kan også være vigtigt at vælge et tilbud, der ikke går på kompromis med kvaliteten af materialerne, og hvor tømreren tager sig den tid, der er nødvendig for at levere et optimalt stykke arbejde

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.