Sådan får du mere orden i værkstedet

værkstedet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Værkstedet kan være et af de mest rodede rum i hele huset. Det er også med meget god grund, fordi værkstedet er et sted, hvor man lægger tingene fra sig lige det sted, hvor man er. Der er ingen grund til at lægge alle tingene på plads, hvis det nu viser sig, at man skal bruge dem igen.

Det kan betyde, at værkstedet kommer til at mangle system og orden, men herunder kan du læse, hvordan du kan få det tilbage igen.

Giv dine maskiner faste pladser

Det er meget forskelligt, hvordan den enkelte vælger at lave orden i værkstedet, men en god huskeregel er altid at lægge de større maskiner, som en båndsliber tilbage på plads. En båndsliber er nemlig ikke en billig maskine, så hvis den bliver væk, så vil det blive en dyr fornøjelse at erstatte den.

En båndsliber eller andre maskiner ligesom den kunne passende have en fast plads på i et skab eller reol. Maskinen kan godt være for tung at hænge op på nogle hylder, så derfor er den meget bedre sikret andre steder. Hvis du giver dine maskiner faste pladser, så har du med det samme god orden og system i værkstedet.

Sæt skilte på

Ud over at give tingene faste pladser, så er en anden god måde at skabe mere orden i værkstedet også at sætte skilte op, så man aldrig bliver i tvivl om, hvor man skal placere tingene. Du kan bruge noget magnetbånd til at få sat dine skilte op med.

Hvis du sætter skilte op, så er du heller ikke i tvivl, om du måske mangler en maskine. Du kan eksempelvis nemlig nemt se, hvis din båndsliber mangler, fordi så ligger den ikke på det sted, som du har skrevet, at den høre til.

 

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *