Der er beviser for, at vi allerede frøs vores madvarer ned for 5000 år siden. Dengang brugte man is og sne til at holde madvarende kolde. Alligevel skulle vi helt frem til år 1950, før det blev muligt for danskere at købe frysere til deres hjem, og dog var mange af dem for dyre til at mange danskere ville købe dem. I dag er det dog langt de fleste danskere som har en fryser i deres husstand. Der er bare ikke tale om særligt store frysere der kan være så meget i. Der er dog mange fordele med at skifte sin lille fryser ud med en stor kummefryser. Find en lækker kummefryser her.
Spar penge med store indkøb
Den største fordel med kummefryseren er dens størrelse. Med en lille fryser kræver det en nøje planlægning, når man er ude og handle, da man ikke har plads i fryseren til at købe for meget. Man kan altså gå glip af mange rabatter, når man ikke kan købe stort ind af de tilbud, man finder ude i butikkerne. Med en stor kummefryser kan man derimod købe alt det kød, smør, rugbrød osv., som man vil.
Der er altid mad i fryseren
Med en lille fryser og et køleskab, skal man ofte ud og handle, da man ikke kan opbevare så meget ad gangen. Dette slipper man helt for med en kummefryser, da man kan købe stort ind og leve af det i et stykke tid. Således behøver man ikke købe kød, indtil man igen løber tør.
Mindsk madspild
Madspild er et kæmpe problem herhjemme i Danmark. Hver dag bliver der smidt for millioner af kroner ud, fordi butikker ikke sælger maden, fordi vi køber for meget og fordi vi ikke kan spise den mad vi laver. Med en kummefryser kan man dog helt undgå at smide kød, sovs, suppe og så videre ud, da det altid bare kan komme i fryseren.