Indret et hyggeligt gårdmiljø

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Indret din gård og få et hyggeligt og indbydende gårdmiljø, så du kan invitere familie og venner over på en kop kaffe, til udendørs middag eller til fest. Lad dig inspirere af disse 4 tips og giv din gård en fantastisk makeover.

# 1: Bordbænkesæt samler folk

Med et bordbænkesæt eller to kan du hurtigt samle en masse mennesker til en middag eller til en fest. Et bordbænkesæt er let at flytte rundt på til når man får gæster, det er flot og så sætter det nogle rammer for fælles hygge.

Derudover er det også let at rengøre og holder i lang tid, så du kan få glæde af det i mange år. Køb et bordbænkesæt og saml alle dem du holder af til en masse hyggelige arrangementer under den flotte, blå himmel.

# 2:  Planter skaber liv

Indret din gård med nogle bede med planter og træer i. Du kan eventuelt lave nogle højbede med grøntsager, krydderurter og blomster i, hvis du gård er belagt med brosten.

Du kan også anskaffe dig en masse potteplanter i forskellige farver, former og størrelser og plante en masse farverige og flotte blomster og planter ud. Det skaber en masse liv, det dufter dejligt og skaber en dejlig og hyggelig atmosfære.

# 3: Lys skaber en hyggelig atmosfære

Lys skaber hygge og med noget hyggelig belysning i form af lyskæder, lanterner og gamle, fine, retro-lamper vil du helt sikkert opnå den hyggeligste atmosfære og et gårdmiljø der emmer af velvære, hvor man har lyst til at slå sig hen og slappe af.

# 4: Tæpper og puder til kølige aftener

Det er både praktisk, hyggeligt og rart at have nogle flotte puder og dejligt lune tæpper klar til en sommeraften hvor det godt kan gå hen og blive lidt køligt. Det danske vejr er lunefuldt, så med et par fine tæpper og puder kommer du langt.

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *