Gode råd til maling af indendørsarealer

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Find ud af, hvordan du bedst maler indenfor. Hvordan dækker du eksempelvis bedst gulv og møbler af, og hvilken temperatur og lys er det bedst at male i?

Før du begynder at male indenfor, bør du altid sørge for, at der er dækket godt af, så der ikke havner maling alle andre steder, end der hvor det egentlig er meningen. Sørg for at dække alle flader af, også ovenpå fodpanelerne, så du undgår, at du kommer til at male på ting, der ikke trænger til ny maling.

Hellere papir end plastik

Brug papir frem for plastik. Det er lettere at tape papir fast ved fodpanelerne. Hvis loftet skal males, kan du lægge plastik i midten af rummet. Det er nemt at komme til at glide på plastik. Papir er samtidig en smule mere behageligt at gå på.

Undgå at bruge papir til at afdække tæppet

Hvis du har et tæppe, der ikke må komme maling på, er det dog en god idé, hvis du ikke anvender papir. Det bliver for blødt, og der kommer hurtigt huller i, som malingen kan trænge igennem – og så kan det jo ikke betale sig. På hårde gulve sætter papiret sig fast, og derfor er fungerer det fint her.

Vil du undgå at flytte møbler? Så stil dem ind i midten af lokalet

Det er en god idé at flytte møblerne ind i midten, når I skal male. Så er det lettere at komme til. Husk samtidig, at det er praktisk at dække dem over med plastik. Det er en god idé, og det er noget, der kommer jer til gode, fordi der ikke kommer maling på møblerne, når I er færdige med at male.

Det kan samtidig være praktisk, hvis du vælger at fastgøre afdækningen, når du maler, så du er sikker på, at det ikke falder af.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *