Forårsprojekt: Lav din egen terrasse

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når nu det bliver bedre og bedre vejr, er det oplagt at begynde at bruge mere tid udenfor. Hvis du godt kan lide at have gang i nogle forskellige projekter, er det nu, du kan gå i gang med alt det, som du ikke har kunne henover vinteren. Det kunne f.eks. være at bygge din helt egen terrasse, så du og din familie kan holde en masse hyggelige grillaftener til sommer.

Udvælg den rette placering

Når du beslutter dig for at lave din egen terrasse, skal du først og fremmest finde ud af, hvorhenne i haven den skal være. For at få mest muligt brug ud af din terrasse, kan du bl.a. tænke over, hvor der er mest sol henne i haven, men også hvor det blæser mindst.

Find de rette materialer

Dernæst skal du beslutte dig for, hvordan du gerne vil have din terrasse til at se ud. Skal den være kvadratisk? Skal den gå i en vinkel og følge dit hus? Eller måske noget helt tredje? Du skal også beslutte, hvilke materialer du gerne vil bruge. Det afhænger af din personlige stil, men du kan også forsøge at matche terrassen til dit hus. Hvis du gerne vil lave en terrasse af belægningssten, kan du finde det hos www.sandgaardbeton.dk.

Tilføj de sidste detaljer

Når du har udvalgt dine materialer, kan du begynde at lave din terrasse. Når den er færdig, er der ikke andet tilbage end at tilføje de sidste detaljer. Hvis det alligevel blæser lidt på din terrasse, kan du f.eks. tilføje et læhegn. Ellers kan du tage ud og finde nogle fine havemøbler, som du og din familie alle sammen kan være i. For at give terrassen lidt mere personlighed, kan du finde nogle krukker og plante nogle blomster i. Ellers kan du sætte nogle lanterne rundt omkring, så de kan give lys om aftenen.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *