Etablering af have og indkørsel til dit nybyggede hus

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du endelig med et nybygget hus, og skal til at finde ud af, hvordan du vil anlægge dine udendørsarealer? Så er der ideer at hente her i artiklen. Her vil du få ideer til både indkørsel og have uden at det koster for meget. Bedst af alt, er det noget du sagtens kan gøre selv, og på denne måde spare lidt penge. 

 

Indkørsel der er nem at vedligeholde

Der er flere måder du kan lave din indkørsel på, men hvis du er på jagt efter en lidt billigere løsning, så kan dette sagtens gøres uden at du går på kompromis med udseende. Et er at du kan vælge at have en flisebelagt indkørsel. Det ser flot ud, og er nem at vedligeholde i mange år fremadrettet. Dog er der det minus, at det er krævende at lægge fliserne. Hvis du er handy anlagt, er det som sådan ingen ko på isen. Men er du en af de mange, der ikke er super handy anlagt, kan det virke en smule uoverskueligt at stå med arbejdet selv. Og skal du have et firma til at gøre det for dig, så stiger omkostningerne voldsomt. Men frygt ikke, der er en anden løsning der vil passe perfekt til dig, der ikke har mod på at lægge fliser selv. Få en indkørsel belagt med granitskærver. De fås i et utal af størrelser. Desuden er der flere farver at vælge mellem. Du kan få i sort, grå, rød, brun eller blålig – så helt sikkert en farvenuance der passer til dit nye hus. Det er en af de billigere løsninger til at få belagt indkørslen, se den bedste pris på granitskærver her, og få det bedste tilbud på granitskærver. 

 

Nem og næsten vedligeholdelsesfri have 

Fremfor at lave adskillige blomsterbed som skal passes, kan du med fordel plante buske og frugttræer som ikke kræver det helt store vedligeholdelse. Anskaf dig flotte og store krukker, du kan opstille både i haven og på din terrasse. Her kan nu nemt plante smukke blomster, som vil pynte hele sommeren. Fordelen ved krukker er, at du ikke skal luge ukrudt flere gange i løbet af sæsonen. I stedet kan du nyde synet af dem, mens du i stedet for nyder et koldt glas rosevin. Med andre ord kan du nyde din sommer med alt andet end sure have pligter, der kræver du bruger din sparsomme fritid på at luge ukrudt. 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *