Drop magasinerne – eller opbevar dem flot

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes coffee table bøger, som man gerne vil have liggende fremme, og som er hyggeligt at sidde og bladrer i. De har en dekorativ effekt på dit hjem, og de kan være med til at samle en stuen, hvis de ellers bliver præsenteret på en elegant måde. Det kan være i en flot holder, eller som navnet for dem antyder det, liggende på bordet (men ikke tilfældigt lagt).

Så er der magasinerne, som mange af os abonnerer på. Boligmagasiner er populære, og vi er uden tvivl mange, der har dem liggende i en del måneder, inden vi smider dem ud. Ofte sker det at man finder en masse inspiration i bladet lige når man læser det. I enkelte tilfælde gør man noget ved det, men i langt de fleste tilfælde blive det ved tanken og de gode intentioner, og inden man har set sig om, er det uden for sæson og man har smit magasinet ud.

Få mere ud af magasinerne og spar penge 

Hvis du gerne vil gøre lidt godt for din økonomi og for miljøet kan det være du skulle overveje om det var tid til at droppe de fysiske magasiner og i stedet gå digitalt. Du kan tegne et abonnement på det der hedder Flipp, hvor du får adgang til en masse magasiner fra din smartphone, tablet eller computer. Her kan du læse dem igen og igen og du behøver ikke have dem liggende i kasser i mange år, hvis der lige var noget du ville gemme. Hvis du skal på ferie, er det også lidt lettere at have 10 magasiner med på sin iPad, end at skulle fylde tasken med blade.Har du eksempelvis et telmore mobilabonnement af den type der hedder Play, er Flipp inkluderet.

Vælg lækre magasinholdere

Når det så er sagt, så er det bare ikke helt det samme at læse et magasin på iPad eller telefon, som det er at sidde med det mellem hænderne, og især boligmagasiner er dejlige at sidde og finde inspiration i, også selvom det måske aldrig bliver ført ud i livet.

Så vi forstår godt, hvis du vælger at beholde dit abonnement på Bo Bedre, eller hvor du når får dit fix. Men hvis du gør, så tænk ekstra meget over, hvordan du opbevarer dem, så de ikke kommer til at ligge og flyde i en kasse et sted.

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *