Hvordan ser drømmebadeværelset ud?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I gennemsnittet bruger vi omkring 7 minutter på at gå i bad, og selvom toilettet og badeværelset naturligvis også bruges til andre ting at gå i bad, så er det ikke det rum, som de fleste bruger mest tid i. Alligevel så er det et rum, som mange går utrolig meget op i, og som der bliver brugt rigtig mange penge på i de danske husstande.

Noget af det, der er symptomatisk for mange badeværelser i øjeblikket, er at de skal være moderne og tidløse, og hvis budgettet er til det, skal de også helst være unikke, så vi ikke har det samme som naboen. Vi vil gerne have personlige og unikke hjem, og det gælder naturligvis også vores badeværelser. Derfor vinder specialdesignede badeværelser også for alvor frem, og noget af det som mange efterspørger i øjeblikket er moderne badeværelser. På Inr.dk kan du finde inspiration til det moderne drømmeværelse.

Billedet er fundet på www.inr.dk
Billedet er fundet på www.inr.dk

Det kan være fristende at lave badeværelset helt minimalistisk og stilrent, men der er dog ting du skal huske på, når du indretter badeværelset. Eksempelvis at der skal være skabsplads, så man kan gemme sine toiletsager af vejen. Hvis man har gæster på besøg, skal de ofte benytte toilettet i løbet af en dag eller aften, og derfor er det praktisk at kunne gemme sine private sager af vejen. Som du kan se på billedet ovenfor, kan dette dog også sagtens kombineres med det stilrene og eksklusive.

Traditionelt set må vi nok i nyere tid sige, at den gennemgribende farve på badeværelser er hvid, hvor det i 60’erne og 70’erne ofte var grøn og mosaikker der prægede vores badeværelser. Det hele behøver dog ikke længere være hvidt, og faktisk er sort begyndt at vinde indpas rigtig mange steder. Sorte elementer kombineret med et sort gulv er blevet uhyre moderne frem for sort gulv med hvide elementer og vægge, som de fleste nok ellers er vant til.

Billedet fundet på www.aspenbad.dk
Billedet fundet på www.aspenbad.dk

Generelt må man nok sige, at det er svært at sige hvordan det perfekte drømmebadeværelse ser ud lige nu, da vi er en nation bestående af tæt på 6 millioner personer med lige så mange holdninger.

Ligesom det er med alle rum i huset, så er det vigtigste dog at huske på, at du skal bruge dem hver dag, og at du skal leve med rummet. Det skal derfor ikke kun være flot at se på, men også være praktisk og anvendeligt, hvis du skal blive glad for det på den lange bane.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *