Vis mig dit køleskab

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vis mig dit køleskab og jeg skal sige hvem du er, sådan lød titlen på et kendt program på et tidspunkt inden TV3 valgte at genoplive det for et par år siden. Dette er ikke et indlæg om dette, men et indretningstip som du kan tage med dig, hvis du ikke er bange for at vise dit køleskab frem, men det kræver ordenssans, hvis du ikke besidder dette, behøver du ikke læse videre.

De fleste lukker døren til deres køleskab, når de har taget hvad de skal bruge, og tænker så ellers ikke mere om hvordan det står. Noget der er ved at slå igennem i moderne køkkener er køleskabe med glaslåger, hvor man kan se indholdet af køleskabet. Dette kræver dog som nævnt, at du kan holde orden, ellers er dette uden tvivl et tip du vil fortryde.

Et køleskab med en glaslåge giver et lækkert industrielt look, og det minder om et køkken på en restaurant. Det anbefales dog, at du kan nogle kasser du kan putte ting i, da der ikke er mange, der synes at synet af remoulade og en halv leverpostej er specielt ophidsende.

Køleskabe med glaslåger er ofte i den dyre ende, da de findes i high-end segmentet. Der findes dog en anden løsning, hvor priserne er langt mere overkommelige. Der er nemlig flere kontorforsyningsbutikker der forhandler denne type af køleskabe. Nedenstående skab er eksempelvis fundet på Inventarland.dk

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 14.48.16

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *