Du tænker måske ikke over det i det daglige, men lyskilden i dit hjem, har stor betydning for mange ting. Nogle lys er dyrere end andre, og det kan selvfølgelig ses på elregningen. Belysningen har også stor betydning for dit humør, energi og generelle velvære. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvad det er for noget lys, du har i hjemmet.

Få den rigtige stemning i hjemmet

I mange hjem finder man lysdæmpere i rummene. Det er der en helt særlig grund til for ikke alene er det smart, men det har også stor påvirkning på den stemning, som er i rummet. Med en led lysdæmper kan du skabe den helt rigtige stemning i hjemmet og få den perfekte lyssætning. Valget af lyssætning afhænger nemlig af tidspunktet på dagen samt situationen, som du bruger lyset i. Der er eksempelvis forskel på om du:

 

 

Hvor du om morgenen og i løbet af dagen har brug for et kraftigt og klart lys, så vil du om aftenen have brug for et blødere og mere dæmpet lys. Dette har stor indvirkning på din søvn og evne til at falde til ro.

Hvilken en dæmper skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige lysdæmpende produkter. Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal vælge. Hvis du allerede har en lyskilde, men vil finde en dæmper til, så skal du finde en led pære, som passer til din nuværende lyskilde. Du kan spare op til 50 % ved at dæmpe lyset ned til halv styrke.

Vil du derimod finde have en lysdæmper installeret, så ser du virkelig den store besparelse. Dette giver den helt optimale komfort og fleksibilitet.

Du kan vælge imellem en lysdæmper med dreje eller touch-funktion, alt efter hvad du foretrækker i dit hjem.

De fås i forskellige designs, rammer og farver og behøver derfor ikke at fylde meget i rummet.

Miljøvenlig løsning

Fælles for alle lysdæmperne er, at du får en energisparende lyskilde, som kan spare dig for meget tid. Du slipper nemlig for at skifte pære hele tiden, som du gør ved de traditionelle lyskilder. Led belysning er en miljørigtig løsning, da du har mulighed for at tilpasse dit energiforbrug. Du sparer derfor på energien, men derudover også pengepungen.

Der er mange gode grunde til at vælge en led belysning, og det behøver ikke at være dyrt at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.