Typehuse af kvalitet vinder frem

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Danskerne går med boligdrømme, og danskernes økonomi står foran et opsving. Og med det er ingredienserne til et nyt privat byggeboom til stede, og der er faktisk flere indikationer til, at vi står overfor et boom i antallet af nybyggede villaer i danmark.

En nem proces

Årsagen til at flere og flere danskere vælger at etableret eget hus i samarbejde med firmaer, der laver arkitekttegnede typehuse, er formentlig at processen fra tanke til færdigt hus er blevet så meget nemmere iforhold til tidligere tider.

Kvaliteten er også i positiv udvikling, og med så mange store leverandører af typehuse, er konkurrencen for hård til at levere sjusk, så der er tale om et marked, hvor prispres ikke går ud over kvaliteten.

Derudover er prisen på typehuse også landet på et leje, hvor det er blevet en tilgængelig mulighed for mange flere danskere. Mange kommuner kigger også på at tilbyde byggegrunde til alle slags menneskers budgetter.

Stor vækst i markedet

Både for forbrugerne og for producenterne går det godt. For landets største typehuseproducenter har for alvor plus på kontoen. Licitationen – Byggeriets Dagblad har været de største aktører i markedet igennem. Omsætningen stiger i disse år blandt producenterne, men udfordringen for fremtidig vækst ligger lige forude.

Antallet af byggegrunde til salg er simpelthen for lavt. Da man fra de danske kommuners side har valgt gennem finanskrisen at spare på udlægning af jord, samt byggemodning er der ikke længere nok grunde til at udfylde markedets faktiske behov. Nu hvor danskernes købelyst er tilbage, er kommunerne blevet så udsultet, at behandlingstiden og svarperioden for flere af deres kontorer er for lang.

 

Og hvad ønsker danskerne så? Udbuddet er enormt i forhold til tidligere, hvor man havde 4-5 modeller at vælge mellem. Med flere eksperthuse som f.eks Bernt Nielsen Huse A/S vinder frem og tilbyder alverdens modeller ud fra 9 typehuse.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *