Store brands indenfor gulve

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis man skal vælge et nyt gulv til huset er der en lang række af forskellige brands at vælge i mellem.

Hos FlotteGulve.dk er der et stort udvalgt af langt de fleste gulvtyper, fra både de store men også mindre brands. På siden kan du også læse mere om de forskellige gulvtyper f.eks. trægulve, læs mere her

Indenfor trægulve er et af de helt store brands, Tysklands førende parketproducent, HARO. Dette er en producent med over 150 år erfaring i branchen. hvilket også tydeligt kommer til udtryk i deres gulve, der nemt kan ændre udtrykket af en hel stue, ligegyldigt om det er et trægulv eller et laminatgulv, du har valgt.

Nok er dette en ældre virksomhed, men HARO forstår at følge tidens tendenser og er heller ikke bange for at være først med det nye, eller at lave nogle gulve som skiller sig ud fra mængden. Selvom der er nye eller anderledes gulve med blandt deres nyheder hvert år, har de den år lange erfaring med i produktionen hver eneste dag, derfor er et Haro Gulv altid synonymt med kvalitet.

En anden stor producent af trægulve er den svenske producent Tarkett. Denne producent har et gulv til hver en smag uanset om du ønsker noget der er lyst, mørkt eller mønstret med flere farver. En af Tarketts helt store styrker er at producere gulve der kan skille sig ud fra mængden, men stadig tager udgangspunkt i det klassiske.

Indenfor laminatgulve er en af de helt store spillere Berry Alloc som har specialiseret sig i at producere gulve af høj kvalitet med en lang levetid. Således tilbyder virksomheden på mange af sine laminatgulv livstidsgaranti til den private bolig.

Berry Alloc er en virksomhed der lægger stor vægt på bæredygtige miljørigtige gulvløsninger.

Indenfor tæpper er danske egetæpper en af de mest innovative producenter af både væg-til-væg-tæpper og løse tæpper.

Egetæpper blev grundlagt i 1938 og har lige fra starten været kendt for at levere unikke gulvtæpper af høj kvalitet. Et godt eksempel på dette er deres Any Shape tæpper, hvor du selv kan skabe tæppet form.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *