Spar penge på varmeregningen med facaderenovering

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Med en veludført facaderenovering af dit hus, får du ikke kun en flot facade, der bliver også noget at hente på din varmeregning. Det er ganske simpelt – er din mur tæt, slipper der mindre varme ud, hvorved du sparer penge.

Ønsker du mere viden om de gode fordele ved facaderenovering, så læs med i artiklen her.

En god facade er energibesparende

For tiden lider vi alle under de tårnhøje energipriser. Er din varmeregning steget eksplosivt, kan det være en idé at undersøge din facade. Er der sprækker og revner, skal den renoveres, da den med stor sandsynlighed ikke kan holde ordentligt på varmen – og det er penge ud af vinduet.

Med en facaderenovering af en professionel murermester vil langt mindre varme sive ud, og du vil kunne bringe din varmeregning ned. Det er dermed en rigtig god investering at gøre sig.

En af de mest energibesparende løsninger er en udvendig facadeisolering. Faktisk er det ca. 30 procent mere energieffektivt end en indvendig efterisolering. Man kan sige, at en udvendig efterisolering af facaden giver huset en frakke på i form af isolerende facadebatts på ydervæggene. Med dette får du en effektiv isolering samt en facaderenovering, hvis du har et ældre hus.

Dit indeklima bliver bedre

Med en facaderenovering vil husets isolerede ydervægge holde på varmen i de kolde vintermåneder, hvilket bidrager til et rart indeklima. Om sommeren holder væggene til gengæld huset køligt.

De isolerede ydervægge fjerner derudover risikoen for udvikling af skimmelsvamp. Du slipper dertil for, at de bærende vægge udsættes for frostskader, fordi ydervæggen undgår store temperatursvingninger.

Du får et æstetisk flot hus

Husets facade er det første, folk ser af dit hjem. Er din facade slidt og revnet, giver det et dårligt indtryk hos dine gæster. Mange husejere ønsker derfor at holde husfacaden pæn og ordentlig.

Ud over en god isolering, får huset med en facaderenovering et velholdt udtryk, der indikerer, at du som ejer har styr på æstetikken og økonomien.

Facaderenovering øger din boligs værdi

Uanset hvad du foretager dig af vedligehold på din bolig, vil det komme dig til gode, hvis du engang ønsker at sælge. Til dagligt tænker du måske ikke synderligt over dit hus’ værdi, men investerer du penge i gode renoveringer, får du med garanti et endnu højere beløb tilbage.

Energivenlige løsninger som facaderenovering, nyt tag, nye vinduer o.lign., øger din boligs værdi. Det er altså en idé, der både er god nu og her, men bestemt også på den længere bane.

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *