Slib fremfor høvl

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når gulvene i ens hus er blevet gamle og slidte, kan det give et frisk pust at få dem ordnet, da det giver mere til boligen end man lige går og tror. Man kan selv give dem olie og lak, hvis det er trægulve naturligvis. Hvis man er handy, kan man naturligvis også selv slibe eller høvle dem, og det koster ikke alverden at leje en maskine til det.

De fleste vil nok nok vælge at hyre et gulvservice firma til at klare det, da man på den måde er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Der er ingen tvivl om, at der naturligvis er mange reelle firmaer, der vil det bedste for deres kunder, men der er også mange, der helst vil sælge det dyreste, om det så er nødvendigt eller ej.

Det helt store spørgsmål når man skal have ordnet gulvet i sit hus eller lejlighed vil ofte være, om det skal afslibes eller det skal høvles. At afhøvle gulvet er en langt større operation end at slibe det, det er hårdere ved gulvet, da man fjerner et lag, og så er det i sagens natur også væsentlig dyrere. Der er derfor også den løsning som mange firmaer foreslår, selvom en slibning i rigtig mange tilfælde er nok.

Inden du siger ja til hvad et firma foreslår, kan det derfor også være smart at få flere til at give et tilbud, og høre om der er enighed om at en afhøvling er det bedste, eller em slibning er nok. Dette er både det bedste for din økonomi og ikke mindst for dit gulv, der kan holde længere. Du kan læse mere om gulvslibning her

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *