Udendørs gård- og parkmiljøer med bord og bænkesæt indbyder til hygge og afslapning. Det er oplagt at medbringe kaffe eller mad til hyggelige stunder med børn, venner og familie. Udendørs bordbænkesæt er ligeledes praktisk i egen have, for trods vind og vejr kan de stå udendørs hele året rundt.

Indret med omtanke for omgivelserne

Udendørsmøbler som bordbænkesæt fremmer indbydenhed. Så har I som restauration eller lignende offentlige byrum, som I ønsker benyttet af borgerne, så tænk i kreative løsninger med unikke runde bordbænkesæt med træstave eller genbrugsplast planker. De kan i samspil med omgivelserne samt naturen bidrage til æstetiske look. Men også leben og hyggelig atmosfære. Især når vejret tillader det.

Udendørsmiljøer er til stor glæde for mange borgere

Det er ret, at der findes bord og bænkesæt i by- og parkmiljøet. For her kan man også mødes med folk, som man måske også har en aftale med. Måske er man kommet med et tog før, som gør at man har ekstra tid til at sætte sig og nyde evt. en kop kaffe. Eller blot benytte udendørs bænkebordsæt, når man er på madpakketur med børn også som institution.

Udendørs naturlegepladser

Naturlegepladser med bord og bænkesæt er praktiske for børnefamilier. For her kan man mødes med andre mødre og fædre i et afslappende frirum. Udendørs bænkebordsæt fordrer også, at børnefødselsdagene nemt og praktisk kan foregå udendørs.

Indtænk robuste møbelmaterialer for sikkerhed

Møbler i by- og parkmiljøer skal kunne holde til en del. Derfor bør møbler som udendørs bænkebordsæt og bord og bænkesæt være fremstillet i robuste og stærke møbelmaterialer. Bl.a. stærke træsorter og plast. Gerne genbrugeligt plast, som går godt i spænd med bæredygtighed. Alle udendørs møbler bør til tider efterses. Ligeledes plejes for slid, vind og vejr for sikkerhedens skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.