Savner du at være mere i haven?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Kan du godt lide at være i haven, men får du ikke gjort det så meget, som du ville ønske? Der er noget rigtig hyggeligt over at være i haven, men det er ikke altid let at finde på noget at lave. Dog handler det bare om at tænke lidt ud af boksen, for du kan helt sikkert godt få større brug ud af din have, end du gør nu.

Lav dig selv en terrasse

Hvis ikke du allerede har en terrasse i din have, er det på tide, at du får en. Den vil nemlig kunne gøre så stor gavn, når du handler om at ville bruge mere tid i haven. Både i forårs- og sommermånederne kan der gå meget tid med at nyde vejret på terrassen. Om sommeren kan du f.eks. holde grillaftener med din familie. Du kan også:

  • tage sol på en liggestol, når det er vejr til det

  • invitere dine venner over på lækre sommerdrinks

  • spille brætspil sammen med din familie

Når du skal lave en terrasse, kan du gøre det af både træ, fliser eller noget helt tredje. Hvis du vælger at gøre det af fliser, får du også brug for fugesand.

Køb et orangeri til din have

I sommermånederne er det lidt lettere at finde på noget at lave ude i haven, end det f.eks. kan være i efteråret eller i vinteren, da temperaturerne er køligere. Hvis du gerne vil bruge mere tid ude i haven, men uden alligevel helt at være ude i haven, skal du købe et orangeri. Et orangeri er et slags ekstra rum, som du kan have ude i haven. Det er lidt ligesom et drivhus, men du kan sidde derinde i alt slags vejr. Det kan f.eks. være rigtig hyggeligt at sidde derinde, når det regner udenfor. Orangeriet kan være med til forlænge din tid ude i haven rigtig meget.

Hiv dine børn med ud i haven

Når du ikke kommer så meget i haven, som du gerne ville, kan det også skyldes, at du simpelthen ikke kan finde på noget at lave derude. Hvis du har børn, kan det være rigtig hyggeligt at hive dem med ud i haven. Det kræver dog bare, at der er noget, som tiltrækker dem, for det er ikke altid nemt at lokke børn med udenfor. Til gengæld er det altid hyggeligt med noget selskab. For at få børnene med ud, kan du f.eks.:

  • bygge et legehus

  • sætte en havetrampolin op

  • plante buske og træer, så det bliver sjovere at lege udenfor

Bliv bedre til at invitere venner forbi

Hvis du glemmer at komme i haven, fordi du ikke kan finde på noget at lave, skal du blive bedre til f.eks. at invitere dine venner forbi i sommermånederne. I kan finde på så mange forskellige ting sammen. Du kan grille noget mad og servere, imens I nyder nogle lækre sommerdrinks. Udover det kan I spille forskellige havespil og spille brætspil på terrassen.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *