Hvis du har mindre børn i familien, og er i den heldige situation at have en have, er det nu, det er højsæson for badebassiner som de mindste kan pjaske rundt i i timevis. Det kræver naturligvis at sommeren for alvor rent faktisk kommer til landet og at solen begynder at titte frem, men det er vi nok mange der håber på kommer til at ske i løbet af juli.

Hvis du ikke allerede har et, er det altså tiden til at investere i et. Inden du gør er der dog nogle ting, du skal forholde dig til. For det første skal du tænke på, hvor stort et bassin i har brug for. Er det et lille barn eller baby, er det naturligvis rigeligt med et soppebassin, der typisk er omkring 10-15 cm i højden, så sikkerheden er i top omkring dit lille barn.

Typisk kan man ganske enkelt sige, at jo ældre og større barnet er, desto højere kan bassinet også være. Når ens børn er i svømmealderen og kan svømme uden nogen former for hjælpemidler, begynder du at kunne overveje de store bassiner, hvor der er plads til lidt mere udfoldelser, men disse er naturligvis alt for farlige for små børn. Et af de steder du kan købe soppebassiner er på Naturebaby – klik her

En anden ting du skal være meget opmærksom på, er at du skal vælge en soppebassin, der er uden skadelig kemi, phthalater og PVC, hvilket langt de fleste heldigvis også er her i landet, da der generelt er meget strenge krav om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.