Printeren er fast inventar på kontoret, og den bliver brugt flittigt. De fleste af os, har dem dog også stående hjemme i privaten. Der er ikke noget mere irriterende, end når blækket er brugt op. Her får du gode råd til, hvordan du sparer på blækket.

Alle har prøvet det. At skulle printe en vigtig kopi, for efterfølgende at opdage, at der ikke er mere blæk i printeren. Det er irriterende, særligt hvis du ikke har ekstra blækpatroner på lager.

Udskriv i sort-hvid, medmindre andet er nødvendigt

Farvepatroner er væsentligt dyrere end dem, der udelukkende indeholder sort blæk. Derfor kan det være en god idé kun at printe i farver, hvis det er virkelig nødvendigt. I langt de fleste tilfælde kan du nøjes med at printe i sort-hvid, og hvis det er tilfældet, så bør du gøre det.

 

På den måde vil du godt nok ikke spare på blækket, men du vil bruge mere af det billige, sorte blæk, og så vil du samtidig ikke risikere, at én af de andre farvepatroner løber tør, så du ikke kan printe i farve.

Vælg originale blækpatroner

Der findes masser af billige blækpatroner, der ikke er ægte. De går under navnet kompatible blækpatroner, hvilket betyder, at de er produceret af en anden fabrikant end selve printer-producenten.

 

Du kan godt få nogle gode blækpatroner, der ikke er ægte, men det er ikke altid. Hvis du vil være på den sikre side, bør du derfor investere i originale blækpatroner. Samtidig risikerer du ikke, at garantien ryger, fordi du har anvendt andre blækpatroner end dem, producenten har fremstillet.

Udskriv kun det, du virkelig har brug for

Hvis du skal udskrive noget, så udskriv kun det, du har brug for. Skal du eksempelvis printe noget fra nettet, så er der stor sandsynlighed for, at du ikke behøver at få det hele med. Ved at vælge de sider, du ønsker bliver udskrevet, sparer du ikke kun blæk, men også papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.