Sådan får du styr på stuens små detaljer

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hjemmet er der, hvor vi søger til efter en lang dag på jobbet. Dit hjem afspejles mere i din hverdag og dit humør, end du lige går og tror. Et ryddet, flot og dekorativt hjem kan skabe en indre ro, og det sidste du ønsker, efter en lang dag, er at blive mødt af triste og tomme lokaler. Særligt danner stuen ramme for afslapning, hyggelige stunder og høj latter. Det er derfor yderst vigtigt, at du formår at føle dig tilpas i dit eget hjem, og dermed også din indretning. Det er de simple ting, der danner den store helhed. Det er helt interessant, hvordan et simpelt bakkebord kan puste nyt liv i din stue.

Flere stilarter

Du forstår helt sikkert frustrationen i, hvordan man skaber sammenhæng i de møbler, som man indretter sit hjem med. Du har helt ret i, at det er så vigtigt, at der skabes en rød tråd. Heldigvis findes der utallige udgaver af bakkeborde, som du kan bruge i din indretning. Egetræsmaterialet er en kamæleon, fordi det passer ind i næsten alle stilarter. Hvis det er et rustikt og groft look, vi er ude efter, kan du med lethed anskaffe dig et sådanne bord, hvor det er ubehandlet. Dette giver et mat og støvet præg, hvor den ikke skiller sig ud og tager blikfang fra stuens andet interiør. Hvis du derudover ønsker et lysere element, findes der også det behandlede træbord. Det vigtigste er, at du finder netop dét bakkebord, som falder i din smag. Hvad end det er lakeret, med ens farvede plader, forskellige farver eller malet.

Opbevaring med personlighed

Et bakkebord kan nærmest kategoriseres som en hybrid. Det kan både anvendes som et bærende element i indretningen, eller også kan det bruges til at fremhæve dine yndlingsbilleder af familien eller din flotte musikafspiller. Størrelsesmæssigt er dette møbel nemt at inkorporere, og det kan uden tvivl stå alene i et hjørne. Det kan også placeres i tomrummet, der skabes hvor dine to sofaer mødes. Således udfylder du denne plads med et dekorativt supplement. Bakkeborde kan fås med én eller flere hylder, hvilke giver dig et hav af muligheder. Et godt tip er, at man placerer tunge dekorationer, såsom bøger, på nederste hylde. Så kan prikken over i’et være en vase med sæsonens flotteste blomster. På denne måde er du sikret en balance.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *