Sådan får du lejligheden til at fremstå herskabelig

luxury flat

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes mange måder til at få lejligheden til at fremstå mere eksklusiv og mere herskabelig. Vi kender alle sammen de gamle herskabslejligheder fra 60erne med højt til loftet og flotte romantiske stukke rundt i kanten af loftet. Vi giver et par bud på hvordan du med få tips kan få lejligheden til at fremstå herskabelig her.

En ting som er en god idé til at gøre lejligheden mere herskabelig, er at sætte nye stukke op. Der findes mange forskellige slags stuklister og stuk rosetter som vil bidrage til den herskabelige stil. Se et stort udvalg på stuklister og stuk rosetter her.

Det kræver ikke det helt store håndværksmæssige at sætte stuklister og rosetter op, det eneste du skal bruge er et målebånd og og få målt de rette mængder af, inden du vel og mærket begynder at sætte op. Ligeledes findes der to slags lim som både er til opsætning af stuklister og loftrosetter på loft og væg. Ligeledes en til at samle de forskellige lister.

Mange ældre herskabslejligheder har et unik loft, som f.eks et loftmaleri. I en moderne lejlighed vil det virkelig være unikt, imponerende og samtidig fortælle en historie. Her lader man et personligt inspirerende perspektiv udføres og ender du med et fantastisk loftsmaleri stuen. Det er bestemt ikke en billig løsning, og det tager også en del tid at finde det udtryk, som du netop ønsker i hjemmet. Du kan eventuelt finde en lokal kunstner, som forstår dit behov, og så behøver man jo ikke lade sig binde af en genre. Mange gør i disse år den moderne kunst i form af kollager eller graffiti, hvilket nemt kunne give nyt liv til stuen.

Vær ikke bange for at spørge til råds

Mange er nervøse for at kontakte en håndværker og spørge dem til råds, men her skal du ikke holde igen. Hvis du kontakter en og han giver dig god vejledning, vil du fremover benytte ham, hvis du skulle få brug for en håndværker.

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *