Sådan får du et køligt soveværelse

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder varmere vejr. De fleste af os glæder os nok til at nyde solens stråler og smide de tykke trøjer og bukser. Med sommeren og varmen kommer der dog også en gene, som mange er ramt af, nemlig soveværelser der bliver for varme, og nætter hvor det er umuligt at sove fordi varmen er trykkende og ubehagelig.

Vi bor i skandinavien, så det er mildest talt ikke mange af os der har klimaanlæg i vores huse, og derfor har langt de fleste af os kun mulighed for at varme vores huse op, og ikke mulighed for at køle dem ned. Der er naturligvis den oplagte mulighed at åbne vinduet, men det er ikke altid den bedste løsning. Hvis du bor midt i en større by, kan larmen fra biler og gaderne hurtigt blive generende, og er det rigtig varmt, hjælper dette alligevel ikke.

Der er dog faktisk en ganske enkel og simpel måde at holde sit soveværelse en smule køligere og mere behageligt at sove i.

Det er meget simpelt, det handler nemlig om at man skal holde solens stråler ude hele dagen, så de ikke varmer rummet op, og det kan gøres med gardiner. Hvis man eksempelvis har mørklægningsgardiner, kan man faktisk godt holde soveværelset på en fornuftig temperatur, da solens stråler ikke trænger igennem stoffet.

Det er individuelt hvad der er den perfekte temperatur at sove i, men det menes at den optimale soveværelse temperatur ligger på et sted mellem 15 og 22 grader, hvilket er nærmest umuligt at opnå i sommerperiode, hvis der kommer tropenætter, hvor temperaturen ikke kommer under 20 grader om natten.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *