Pift facaden op med algerens

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et kridhvidt stuehus stråler og skaber blikfang på en flot sommerdag. Til gengæld kan det være den største øjebæ, hvis facaden er blevet overtaget af alger i grønne og mørke nuancer. Huset kan nærmest ligne et helt spøgelseshus, der bare står og falder hen, når det er angrebet af alger. Der er heldigvis hjælp at hente i kampen mod alger.

Algefjernelse med naturligt nedbrydelige kemikalier

Du kan hyre et firma til at hjælpe dig af med algerne, eksempelvis dette: https://gladrens.dk/algerens/. De har de rette kemikalier, som skal til for at få bugt med algerne. Det er samtidig et firma, der går meget op i miljø. Derfor anvender de udelukkende kemikalier, der nedbrydes naturligt, så de ikke når ned i vores grundvand.

Der er brug for kemikalier for at komme algerne til livs. Det er umuligt at vaske dem væk uden. De er dog ikke stærkere, end at de måske kan få blade til at visne, hvis de sprøjtes direkte på en blomst. Selve blomsten vil ikke dø ud af det. De er derfor ikke skadelige for naturen.

Abonner på algerens og hold algerne nede

Hvis en facade er angrebet af alger, har den typisk tendens til at blive grøn år efter år. I stedet for at hyre et firma til at komme ud og fjerne alger, når du synes, at det er blevet grimt, kan du vælge at tegne et abonnement på algebehandling. Derved bliver algerne taget i opløbet en gang årligt, så de ikke når at misfarve hele facaden.

Når facaden har fået en gang algerens, vil den fremstå nærmest ny og helt klar i farven. Algerens tager alle algerne og dermed de grimme nuancer, der har bidt sig fast på facaden. Denne behandling kan foretages på stort set alle overflader, der er angrebet af alger.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *