Mangler du en god ejendomsservice?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At have en god ejendomsservice kan have en kæmpe betydning, både for lejere men så sandelig også for udlejere. Hvor meget og hvor lidt ejendomsservice man har brug for kan variere meget. Derfor er det en god idé at overveje et fast mandskab, der kommer og ordner tingene.

Fast aftale efter dine behov

Med en fast ejendomsservice, eventuelt fra Gladejendomsservice.dk, kan du være sikker på at din(e) bolig(er), bliver vedligeholdt. Ejendomsservice dækker nemlig over de almene vedligeholdelsesbehov, og det er de opgaver som en vicevært, varmemester eller gårdmand tager sig af. Er der ikke helt budget til en fast vicevært, eller er der måske for meget til én person, kan løsningen være at kontakte en virksomhed, der tilbyder fast ejendomsservice.

God service over for lejerne

At have en fast person eller team tilknyttet sin bygning, er rigtig god service for de lejere, der bor i bygningen. Det er rart at vide, at man har nogen at ringe til, når toilettet brænder på. På samme tid er det også en betryggende fornemmelse for udlejeren, da der bliver taget hånd om problemet hurtigst muligt. Det kan også betyde, at der bliver sparet mange penge, på den lange bane.

Derudover er en vicevært ikke kun til for at håndtere problemer, men også for at forebygge alvorlige skader, gennem almen vedligeholdelse.

Fast pris og efter behov

For at sikre en fair pris for de opgaver der skal varetages, er der sat et fast prisniveau for bestemte opgaver. Men har du et større behov, eller bare meget specifikke opgaver, så kan du naturligvis få et tilbud efter det. Således betaler du altså en fair og konkurrencedygtig pris. Ligeledes kan du være sikker på, at det er kompetente og professionelle arbejdere, som ved, hvad det er de laver.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *