Børneværelser er ikke altid lige lette at indrette. De første par år af barnets liv, betyder det måske ikke så meget, da det i langt højere grad er forældrenes meninger der betyder noget, det det lille barn ikke har de helt store holdninger til farver og indretning, men i takt med at barnets bevidsthed udviklet, kommer der også mere og mere selvstændighed til og det sætter også præg på indretningen i hjemmet.

Der findes nærmest ikke nogen ende på mulighederne for indretning af børneværelser, og der findes ikke den ting, der ikke laves til børneværelset. Vi har her kigget på børnelamper, hvor der også findes tusinder hvis ikke millioner af muligheder.

Der er flere ting man skal huske på, når man vælger belysning til børneværelset. Det skal være lamper der spreder lyset godt, og som ikke kan blænde barnet i dets leg, da dette er forstyrrende og vil genere barnet. Det kan samtidig være en fordel at sørge for at der er lidt ekstra lys ved puslebordet eller ved læsestolen.

Desuden gør det ikke noget at din søn eller datter synes at lampen er sjov, så er der også lidt at snakke om. Denne lampe formet som en luftballon kan skabe rammen og mange historier inden sovetid.

fundet på www.naturebaby.dk
fundet på www.naturebaby.dk

Generelt er det en god ide at have møbler og genstande på værelset, som kan bruges i fortællinger, eller du kan fortælle ting om. På den måde lærer dit barn ordene og lærer at sætte dem i forbindelse med forskellige ting og situationer hvilket hjælper på den generelle forståelse for barnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.