Lad være med at spare på malingen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du er i gang med at renovere huset, eller bare skal i gang med at male, er der en god sandsynlighed for at du er gået i gang med at tjekke priser, så du kan finde malingen billigst. Maling er dyrt, og står du overfor at skulle male hele huset, kan det hurtigt løbe op i en hel del tusinde kroner, især hvis det er kraftige farver, der skal males over.

Det kan være en rigtig god ide at holde øje med tilbud, hvis du ikke står og skal bruge malingen nu og her, da der kan være mange penge at spare ved at fine de gode tilbud. En ting du dog ikke bør gå på kompromis med, er kvaliteten på malingen. At købe en billig maling, er nemlig mere eller mindre det samme som at købe skønne spildte kræfter. Vælger du en billig dårlig maling, er der nemlig en stor sandsynlighed for at du skal male det samme flere gang, og at det kan være svært at dække farven, der er bagved.

Køb dyrt og spar penge og tid

Når du køber en god kvalitetsmaling, får du en maling der både er mere slidstærk, men som også har en langt bedre dækkeevne, hvilket betyder, at du ikke skal male unødvendigt mange gange det samme sted for at få det til at dække. Dette betyder, at du skal bruge mindre maling, hvis du vælger en maling, men det betyder i den grad også at du skal bruge mindre tid. Det er meget hurtigt at regne ud, at hvis du skal male et helt hus indvendigt tre gange i stedet for to gange, så er det meget tid du har spildt. Og så er 1000 eller 2000 kroner sparet på maling ikke længere så meget værd.

Hos Maler-Maling der sælger maling online, kan du her læse lidt om hvad forskellen er på billig dårlig maling og kvalitetsmaling. Det har blandt andet en stor betydning for højt indholdet af titanhvid er, men det kan du læse mere om i udredningen, hvor du også kan blive lidt klogere på, hvorfor du skal vælge den dyre maling.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *