IKEA – billigt på den fede måde

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

IKEA – der findes nok ikke nogen, der ikke har en holdning til den svenske gigant på godt og ondt. IKEA deler nemlig ofte vandene, når det kommer til boligindretning, møbler osv. Nogen elsker det nærmest som en religion pga det enkle design og de billige priser, mens andre forbander det langt væk af de samme grunde.

Noget af det der virkelig er begyndt at vinde indpas i de danske hjem, er IKEA’s køkkener, der af en eller anden grund har fået langt bedre fat end deres badeværelser og lignende. På Madogbolig.dk kan du lige nu læse om hvordan man kan personliggøre et køkken fra IKEA, så hvis du går med de tanker, skulle du smutte forbi.

Vi kommer med nogle tips til køkkenet senere på måneden, så hold øje med siden her hvis du vil have gode råd til hvordan man kan sætte sit eget præg.

IKEA-køkken-7

Written By

Jonas er blogger på enbedrebolig.dk. Det er på grund af interessen at han er med til at blogge på denne hjemmeside. Jonas kan godt lide dansk design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *