Hvornår har du sidst termograferet huset?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er vejret godt nok ved at blive varmere og vinteren har sluppet sit tag, hvilket også betyder, at det igen bliver billigere at varme huset op, når minusgraderne ikke smyger sig op af murene og vinduerne. Det har kostet mange tusinde kroner for mange familier, især hvis de bor i ældre og knapt så godt isoleret huset. Der er ikke noget at gøre ved det nu, men der kommer jo altid en vinter igen, og måske er det tiden at gøre noget ved det?

En af måderne at finde ud af, om ens hus har brug for et grundigt eftersyn nogen steder, eller der er behov for at isolere er ved at få det termograferet. Et termografi tages med et kamera der registrere temperaturen på overflader og dermed kan se hvor der eventuelt måtte være store udsving, hvilket viser, hvor man skal sætte ind.

Du kan naturligvis ikke lige smutte ned i den lokale fotomand og købe et termografi apparat, men du kan alliere dig med nogen der er specialiseret i det, og som har energioptimering som deres levebrød. Det er noget der kan spare dig for mange tusinde kroner hvert eneste år, hvis du får isoleret optimalt, da det er har en enorm betydning for hvor meget dit hus holder på varmen. Det er en billig og utrolig effektiv måde at finde frem til problemerne, og egentlig er det noget du burde få gjort med jævne mellemrum.

Det er især også vigtigt hvis du går med salgstanker omkring dit hus, da et energimærke c eksempelvis er langt mere attraktivt end et energimærke F og kan ændre prisen betragteligt.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *