Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at de skal vaske deres undertøj, t-shirts og strømper hver eneste dag eller i hvert fald, hver gang de har haft det på. Sådan er det ikke nødvendigvis med skjorter, bluser og jeans for sidstnævnte er det faktisk langt bedre med meget sjældent end meget ofte. Men hvor man ikke er i tvivl med sit tøj, så kan det være sværere at være sikker på ting i hjemmet man bruger.

Idenyt har sammensat en liste over ting der skal vaskes hver dag – hele listen kan ses her – men især en ting er værd at bide mærke i, og nok noget som mange glemmer eller undlader. Det kan nemlig være en rigtig god ide at vaske sin kaffemaskine hver eneste dag – da der er rig mulighed for bakterier til at leve godt i det lune miljø som en kaffemaskine laver.

Den bør derfor vaskes hver eneste dag og ideelt set skal man skille den ad, altså ikke selve maskinen, men ved kaffefilter osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.