Hvor skal adventskransen være næste jul?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er meget forskelligt, hvor folk vælger at placere deres adventskrans i hjemmet. Det er dog vigtigt, at du hænger den et sted, hvor du husker at tænde lysene. Hvis du ikke gør dette, så bruger du jo ikke adventskransen, og så er det faktisk næsten ligegyldigt, at du har en.

Sæt den på en hylde i hjemmet

Hvis du har en tom plads på en hylde et sted – eller hvis du har mulighed for at rydde en hyldeplads af – så kan du med fordel placere din adventskrans her. Hvis du ikke har en hylde, hvor det giver mening at sætte den, så kan du altid sætte en ekstra hylde op i hjemmet. Det kan være, du kan finde nogle billige hyldeknægte, som gør det nemmere for dig.

Den kan hænge i loftet

Det kan også være meget flot at have sin adventskrans til at hænge i loftet derhjemme. Det kunne med fordel være i loftet i stuen, men du bestemmer naturligvis selv. Du skal dog passe på med at sætte kransen for tæt på loftet – i hvert fald hvis det er en adventskrans med bloklys – for ellers kan du risikere at få sorte pletter i loftet.

Den skal stilles på bordet

Der er også den mulighed, at du bare stiller adventskransen på bordet i stuen eller i køkkenet. Her kan I tænde lys, hvis I sidder sammen og spiser morgenmad om søndagen. Det er derfor et helt oplagt sted at stille den, og det er måske også der, de fleste vælger at stille den. Det kan være, du også selv har en helt fjerde idé til, hvor den kan stå henne i huset, som ikke er blevet nævnt her? Det er kun din fantasi, der sætter grænsen, når det handler om, hvor adventskransen skal være.

 

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *