Vi skal ikke mange år tilbage, før tablets nærmest var uhørt og noget der hørte til fremtiden. Den fremtid kom dog med lynets hast, da Apple introducerede deres iPad og gjorde dette til noget, der findes i millioner af hjem verden over. iPads og generelt tablets er da også utrolig smarte, da de ikke kræver så meget plads som en bærbar computer, men nærmest kan det samme.

De ligger på mange hunderede tusinde sofaborde rundt om i Danmark og bliver brugt til mange forskellige ting. Nogen bruger dem som medieafspillere, til Netflix, HBO, Viaplay osv. Andre har dem som deres musikafspiller, hvor Spotify er hooket op til familiens musikanlæg, der i nutiden ofte blot tæller én trådløs højtaler eller højtalere.

Der er god chance for at du allerede har en tablet i huset, og der er en endnu bedre chance for at dette er en iPad fra amerikanske Apple, da disse står for stort set alle tablets på det danske marked. Hvis du ikke allerede har en, men overvejer at anskaffe dig en, kan du her finde en lille guide til hvilken du skal vælge, så du får mest for dine penge, alt efter hvad du skal bruge den til.

Du finder guiden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.