Drømmer du om at male din husfacade hvid? Her på siden finder du murmaling i de klassiske smukke hvide farver. Når du skal male dit hus med hvid facademaling skal du være opmærksom på at hvid ikke bare er hvid – der findes mange forskellige nuancer som vi har tradition for at anvende på vores husfacader. 

 

Facademaling i hvid

Når du skal male din facade er der flere ting du skal tage højde for, når du skal vælge farve. Selvfølgelig har du som udgangspunkt frit slag over hvilken farve du vælger, men i Danmark har vi alligevel tradition for at holde visse typer af boliger i de klassiske hvide farver. En klassisk patriciervilla kan for eksempel næsten kun males hvid. Vær dog opmærksom på at de fleste anvender en knækket hvid farve, da en kridhvid vil få det til at fremstå alt for lyst! Du kan finde meget mere inspiration til hvilken farve du vil male di facade, i dette blogindlæg

Udendørs murmaling i hvid

Når du skal male din facade kan du frit vælge hvilken farve du vil male den i. Et af de helt klassiske valg er en hvid eller knækket hvid farve. Derfor har Primacol Professional skabt en murmaling af højeste kvalitet, særligt i hvide farver for at sikre dig den bedste dækkeevne og holdbarhed, samt den smukkeste finish hver gang du maler. Du kan læse mere om Primacol Facademaling i hvid her.

 

Maling til murværk kommer i forskellige former, men fælles for dem vi forhandler hos Gebenna er, at de alle er diffisionsåbne, hvilket sikrer dig et sundt og smukt murværk i mange år. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.