Selvom man nogle gange kan tvivle på, om det overhovedet bliver sommer i år, ser det ud til, at den nu er lige om hjørnet. Med de varmere dage følger også længere dage i haven, og det er for alvor tid til at tænke over, hvordan den skal se ud i år. Det gælder både planter og buske, men også hvordan børnenes have skal indrettes. Hvor meget plads skal børnene have, hvor meget tid orker du at bruge på vedligehold, og hvor langtidsholdbart er legetøjet egentligt?

Sjov for alle aldre

Hvis du er den pragmatiske type, som ønsker en nem, billig og holdbar løsning til børnene i år, kan en trampolin være lige det, du står og mangler. Havetrampoliner kan fås i alle prisklasser og til alle behov. Du kan se et stort udvalg af trampoliner her hos Eurotoys

Har du mindre børn skal du måske starte med en mindre type, hvor de ikke kan hoppe så højt og ikke risikerer at komme til skade. De mindre trampoliner kan tilmed fås i forskellige temaer, så der er noget for ethvert barn.

Er børnene derimod i skolealderen, kan en trampolin på 3-4 meter i diameter være en god løsning, da den har god plads til at boltre sig på og kan bruges uanset hvor store børnene bliver – det er med andre ord den holdbare løsning, som kan stå for sommerens underholdning mange år fremover. En større trampolin er samtidig med til at sikre, at børnene får bevæget sig hver dag – også når de bliver teenagere.

Styr på sikkerheden

I de første år kan det være en god idé at have et sikkerhedsnet rundt om trampolinen, så du er sikker på, at børnene ikke kommer til skade – og så kan du trygt lade dem hoppe, selvom du ikke selv er i haven. Hvis trampolinen er en langsigtet investering, kan du med fordel købe en, der kan graves ned i haven, så den er endnu mere sikker og samtidig er mindre synlig i haven.

Hvis du køber et cover til trampolinen kan du have den stående ude i al slags vejr – selvom det ofte er bedst at tage den ind over vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.