De sidste år er det blevet en del mere moderne at gå lidt retro og bruge nogle rå og såkaldt industrielle elementer til boligindretning, det må godt være sådan lidt råt og knap så renskuret.

Det kan faktisk lade sig gøre at fremstille smukke tøjstativer af vandrør, som både er særdeles dekorative og nærmest ikke fylder noget i hjemmet.

Dog er det ikke noget der begrænser sig til tøjstativer, du kan faktisk få reoler lavet af vandrør, som alt sammen bidrager til det minimalistiske indtryk.

Det fede er også at du kan få et tøjstativ der passer til enhver løsning du måtte ønske, de kommer nemlig i en del forskellige modeller, så du kan finde lige præcis det der passer til dig, og alt efter hvor meget tøj eller hvor mange sko du har, der er jo intet i vejen for at montere en skohylde under tøjet.

I virkeligheden kan du også få stativerne med hjul under, så de kan flyttes lige præcis derhen hvor du mener det giver mest mening.

Det du får – holdbare tøjstativet af en god kvalitet

I sagens natur er møbler lavet at metal, og ikke bare det, men industrielle materialer særdeles holdbare, det giver udtryk og ikke mindst en livsstil der både er retro og moderne, om det rå der ligger i det industrielle indtryk, og som giver et glimrende supplement til elegance og selvbevidsthed.

I kraft af at det er relativt simple møbler og indretninger i kraft af de simple, men elegante materialer, så kan du sagtens sætte dig for at lave din helt egen model for et møbel der passer dig og din specielle indretning, man kan sige at du kan skabe det unikke af det unikke.

En anden fordel du opnå er naturligvis at når du skal bruge mere plads, eller mindre for den sags skyld, så er det ingen sag at tilpasse tøjstativerne til den ændrede mængde tøj, for ikke at tale om hvis du skal flytte, så er det ingen sag at skulle flytte de simple stativer, i stedet for et meget større og tungere møbel.

Hvad du ellers kan gøre med tøjstativer af vandrør

Hvis du ikke er til det rene metal-look, så kan du sagtens gøre det at du maler rørene i den farve der passer dig, hvor det mest hyppigt forekommende ud over metal er sort – så kan du forestille dig at du kan gøre lige præcis hvad du har lyst til rent farvemæssigt.

Det kan helt sikker også lade sig gøre at få andre metalfarver end den dunkle grå, du kan faktisk få stativerne i blank sølv – og skal du bruge træ til fx en reol, så kan det også lade sig gøre at få det i forskellige farver og toner, og dermed er du selv designer på dine egne møbler og indretning i hjemmet, så ingen andre får indflydelse på det, glæd til dig at folk spørger hvem designeren er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.