Guide til facademaling

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er vigtigt med løbende vedligeholdelse af din facade, men det er endnu vigtigere med den rigtige vedligeholdelse. Man kan synes om det danske vejr, hvad man vil, men én ting er sikker: Din facade vil ikke synes om vind og vejr, hvis ikke du giver den en hjælpende hånd med på vejen. Sørger du imidlertid for at vedligeholde facaden løbende – og er opmærksom på at vedligeholde den rigtigt – kan du roligt læne dig tilbage i al slags vejr. Løbende facadearbejde beskytter nemlig din facade, og med det rigtige forarbejde kan malingen godt holde i mange år.
Inden du går i gang med at male din facade, er der flere ting, du skal tjekke. Disse er facadens alder, dens generelle tilstand, samt hvordan den eventuelt tidligere er behandlet. Dernæst har du behov for nogle professionelle produkter, så du kan få mest mulig gevinst for dine arbejdstimer og ende op med et resultat, der vil holde sig flot i mange år.

Det store udvalg

Der findes mange slags facademaling af høj kvalitet, og det kan godt være svært at vide, hvilken maling der egner sig bedst til netop din facade. Forskellige slags facademaling har forskellige styrker og svagheder, og du vil opnå et anderledes udtryk, alt efter hvilken maling du vælger. Generelt er det vigtigt at vælge en facademaling med en god diffusionsåbenhed, da denne sikrer, at dine vægge kan ånde og komme af med fugten.

God pris – god kvalitet

Som med alt her i livet, kan det godt betale sig at investere i kvalitet, når du vælger din facademaling. På den ene side har facademaling af høj kvalitet en bedre vedhæftning og holdbarhed, hvorved du får mest valuta for pengene i forhold til dine kostbare arbejdstimer.
På den anden side nedsættes murens åndeevne med hvert lag maling. Det kan derfor godt betale sig at vælge kvalitet hver gang.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *