Sådan giver du stuen nyt liv

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste kender nok det med, at man kan blive lidt træt af sin stue og ønsker noget fornyelse. Der er mange måder man kan finde dette liv frem. Det kan være alt fra nye gardiner, nye møbler, nyt gulv, nye malerier eller lignende. Der findes dog også en metode, der ikke blot er væsentlig billigere, men som faktisk også giver endnu mere liv.

Noget af det du kan gøre, der giver mest liv til en træt stue, der trænger til noget nyt er nemlig maling. Her menes ikke, at du kaster dig ud i et kæmpe malearbejder og maler hele stuen. Noget af det der er med til at give dynamik og liv i et rum, er nemlig kontraster. At male en enkelt væg kan derfor nærmest give en helt nye stue. Det er desuden ikke en kæmpe operation og det kan klares på en enkelt dag og koster ikke en formue.

Faktisk kan det gøres for langt under 1000 kroner. Det eneste du skal bruge er noget god maling (du kan købe her) og afdækning så du ikke rammer dine møbler eller gulvet. Det helt store spørgsmål når du skal male en væg er naturligvis hvilken farve du skal vælge. Her er der naturligvis ikke nogen rigtige og forkerte og derfor heller ikke et præcist svar der kan gives.

Som en tommelfingerregel er det en god ide at vælge en farve der skiller sig ud fra den farve, der er på dine andre vægge, men uden at kontrasten bliver så voldsomt at det skærer i øjnene. Som sagt er der ikke et rigtigt og et forkert farvevalg, men man går sjældent galt i byen med en mørk grå, især ikke hvis du i forvejen har hvide vægge.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *