Giv hjemmet nyt liv med tapet og wallstickers

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når der skal nyt liv i stuen eller huset generelt, er der mange der straks tænker at maling, er den bedste løsning, og det letteste at kaste sig over. Sådan er det naturligvis i også i nogle tilfælde, men der findes rent faktisk lettere metoder, til at puste nyt liv på væggene. Svaret er ganske enkelt tapet.

Ordet tapet er for mange forbundet med besværligheder, og tankerne om at stå med tapetklister og store borde fyldt med tapet og klister, der skal ligge og suge inden det kan hænges op på væggen, såden behøver det dog langt fra være, og at hænge tapet op, er ikke længere forbundet med timevis af arbejde.

Skab New Yorker looket med stentapet

Hvis du har en stor væg i en stue, kan du skabe et het nyt rum, hvis du vælger at bruge fototapet med stenmotiver, da dette giver et visuelt udtryk som i en New Yorker lejlighed. Det er ikke i alle hjem, at dette passer ind, men når det gør, så kommer det let til at ligne en million og give rummet en unik fornemmelse –  du kan finde et stort udvalg af stenvægge tapet her.

Skærmbillede 2017-01-24 kl. 13.29.11

Til de eventyrlystne – koøjer på toilettet

Der er kommet en tendens til at vores stil er meget enkel og stringent på vores badeværelser, hvor det hele ofte er hvidt og sort. Hvis du ikke er bange for at skille dig lidt ud, og have noget som du ikke ser alle steder, så overvej disse sjove wallstickers lavet som skibskoøjer – du finder wallstickers her

Skærmbillede 2017-01-24 kl. 13.26.36

Til de stilbevidste – sikre striber

Striber er i den grad blevet in, når det kommer til boligindretning og tapet. I de sidste par år er stribet tapet virkelig begyndt at vinde indpas i de danske hjem, der gerne vil være med på moden.

Skærmbillede 2017-01-24 kl. 13.30.42

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *