Brug haven som kulisse til årets sommerfest

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom det kan synes som et fjernt fremtidsscenarie, så er der vitterligt ikke længe til, at sommeren springer ud i fuldt flor. Og for mange er sommeren er lige med dejligt vejr, badeture, aftener i haven og mere tid sammen med familie og venner. Med andre ord et skønt afbræk fra hverdagen — og for mange et tiltrængt pusterum fra hverdagens trummerum.

Hvilken bedre anledning er der, end sommeren, til at holde en gedigen fest, hvor venner og familie fra nær og fjern bliver inviteret? Ikke mange. Det kan tilmed være, at du har fødselsdag. Måske fylder du endda rundt. Og så findes der ikke bedre anledning.

Men hvordan arrangerer du egentlig den bedste sommerfest? Det gør du i din have. Og her får du et par gode råd, som du med fordel kan drage nytte af, hvis du skal i gang med at planlægge sommerens fest. Du kan også finde inspiration på dette link.

Et telt i haven til de sene nattetimer

Hvis du har en have, så få sat et telt op, som dine gæster kan sidde i ud på de sene nattetimer — og i tilfælde af, at det kommer til at regne. Det kan man aldrig gardere sig nok imod.

I kan selvfølgelig også sidde i teltet i løbet af dagen, men hvis det er rigtig varmt, vil det måske være for meget. Så kan I i stedet sidde i haven, såfremt den er stor nok til både at have siddepladser og et telt.

Invitér til bålstemning, når mørket falder på

Har I en bålplads i haven, så skab lidt ekstrahygge og brug det aktivt i forbindelse med jeres sommerfest. Det kan være rigtig hyggeligt, hvis I allesammen sidder ved bålet og rister snobrød, popcorn, skumfiduser eller pandekager. Er der en af gæsterne, der kan spille guitar, vil dette være prikken over i’et.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *