Frisk boligen op med ét møbel

Frisk hjemmet op

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange danskere drømmer om at gøre noget ved boligen, men de færreste får gjort noget ved det. Uanset om det er at male stuen, få hængt nye billeder op eller købe en sofa, kender du garanteret følelsen. Heldigvis behøver du ikke at bruge en hel weekend på fornyelsen. Faktisk kan ét enkelt møbel gøre en stor forskel. Der skal nemlig ikke mere end et stykke lækkert, velvalgt design til at live op i hjemmet og forandre dit rum. Så hvad venter vi på?

Shop løs og lad velvalgt design forvandle dit hjem.

Dansk design giver sommerstemning

I Danmark er vi så heldige at have en stærk designtradition. Vi er ofte glade for at tale om den, og de fleste af os har også gode, danske designstykker derhjemme. Om det er lamper fra Herstal, en stol fra Arne Jacobsen eller en klassisk PH-lampe – det findes alt sammen i de danske hjem.

Men dansk design er meget andet end de klassiske stykker, og nye spillere som fx Hay har meldt sig på banen med karakteristiske designs, som passer ind i mange forskellige typer hjem. De flotte Hay-møbler er allerede kendt i udlandet, men de er stadig til at betale for almindelige dødelige.

Selvom dansk design ofte er kendetegnet ved at minde om den kolde og simple skandinaviske kulde, kan det meget mere. Ligesom vores kulde er simpel, foretrækker vi nemlig også lette looks om sommeren. Derfor er dansk design helt perfekt til at friske dit hjem op denne sommer.

Hay giver et friskt pust

Lad os blive ved Hay og se, hvordan et godt stykke med Hay kan forvandle dit hjem. Firmaet laver både stole, borde, tæpper, puder og meget andet – især henvendt til stuen. Hvis du er på udkig efter et frisk farvepust, kan det karakteristiske Pinocchio-tæppe være en god idé. Tæppet fås i forskellige nuancer og passer især godt til en sort/hvid/grå indretning.

En af de mange stole fra Hays kollektioner kan også være et bud. Stolene fås i forskellige kombinationer af sæde, stel og materialer, så du kan vælge din personlige favorit. Det betyder også, at du kan tilpasse stolen nøjagtigt til din øvrige indretning. Det kan give bedre sammenhæng i dit rum – eller måske det helt modsatte, hvis du savner et friskt udtryk.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *