Forkæl haven og maven

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom den længste dag nu er bag os, og vi går kortere dage i møde, så er der stadig masser af lyse nætter at se frem til i de kommende måneder. Sommerferien er så småt ved at indfinde sig i de fleste danske familier eller også er den lige om hjørnet.

Det betyder for mange, at den traditionelle sommerferie sydpå, i sommerhus eller i campingvogn nærmer sig, men det betyder også en masse gode timer i haven, hvis man ellers er så heldig at have sådan en. Det er dermed også højsæson for projekter i haven, og her kommer vi med et godt bud til hvad projektet kunne være i sommeren 2017.

Sydlandsstemning med en Pizzaovn

Det er mange år siden at kuglegrillen blev hvermandseje i de danske huse og lejligheder. Siden hen har gasgrillen til dels overtaget pladsen som os danskeres madlavningsredskab i sommeren. Det er let at tænde for gassen og få minutter efter er grillen brandvarm og klar til brug.

Men en gasgrill har ikke den samme charme som kul, og det har slet ikke den samme charme som levende ild, og det er netop en af de ting vi begynder at se vinde frem, sammen med bølgen af kvalitetsmad der tager tid og slowfood som en trend. Pizzaovne er begyndt at rykke ind i haverne, og vi har helt sikkert kun set toppen af dette varme isbjerg.

I årtier har pizzaer været en af vort lands hof take-away-retter, men der er også flere og flere der selv kaster sig over at lave pizzaer. Vi ser et kæmpe udvalg i kølediskene til at lav-selv-pizzaer, der gør det let for os at lave en pizza uden at skulle arbejde for det. Vi kommer dog heller ikke uden om, at en pizza som vi selv laver ikke får den samme bund, som dem fra de gode pizzarier, i hvert fald ikke medmindre man har en pizzaovn.

Lettere end du tror

Det lyder måske som noget der er meget besværligt, men rent faktisk behøver det slet ikke være det. Hvis du tager kontakt til en lokal murer (tjek Håndværkernøglen.dk), så kan de som regel hurtigt komme med et bud på, hvad det koster, men det er sjældent forbundet med meget mere end en dags arbejde.

En pizzaovn i haven er ikke kun noget du vil elske dig selv for, det er også noget der vil skabe mange misundelige blikke blandt naboerne.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *