Feminiserede cannabisfrø: En lille guide

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Cannabis er ikke noget nyt fænomen. Alligevel findes der mange mennesker, der endnu ikke er bekendte med, hvad cannabis helt konkret er for en størrelse.
Søger du at blive klogere på en smule klogere på den spændende plantes egenskaber? Nedenfor giver vi dig en lille guide til feminiserede cannabisfrø.

Hvad er feminiserede cannabisfrø?

Cannabis er en såkaldt tvebosort, og dét betyder, at den både producerer hun- og hanplanter. Alle naturlige cannabisfrø er fri diverse former for menneskelig indblanding, og når du dyrker cannabisfrø, vil der derfor som udgangspunkt være lige så stor sandsynlighed for, at du får en hanplante, som at du får én, der er hunkønnet. Nyere undersøgelser har vist, at hunkønnede cannabisplanter generelt set producerer bedre topskud end de hankønnede, og derfor har de seneste år set en stor populariseing af feminiserede frø, altså frø der i næsten alle tilfælde fører hunkøn med sig.

Hvilke feminiserede cannabisfrø findes der?

Cannabis i rigtig mange forskellige varianter, herunder de såkaldte Northern Light Automatic, White Widow, Easy Start, Quick One, Royal Dwarf og Amnesia Haze. Hvis du går med overvejelsen om at købe feminiserede cannabisfrø, er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i, hvilke frø der bedst dækker dine behov. Forskellige frø kræver desuden forskellige omstændigheder for deres trivsel, og derfor kan du med fordel også sikre dig, at du har styr på, hvordan planterne skal passes, før du endeligt foretager din bestilling. Vi har alt i Skunkfrø på Sensimilla, og vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rigtige variant af feminiserede cannabisfrø.

Hvad skal jeg bruge for at kunne dyrke feminiserede cannabisfrø?

Hvis du elsker at gå i haven, ved du sandsynligvis allerede, at planter kræver masser af omsorg. Nogle planter har det bedst i skyggen, mens andre planter lynhurtigt, hvis de ikke får nok sol. Og hvor nogle vil drukne, hvis de får selv en begrænset mængde vand, vil andre glædeligt suge vandet til sig. At dyrke en cannabisplante kan sammenlignes med dét at dyrke de fleste andre planter. Du skal sørge for, at du har nok plads til planten. Du skal sikre, at du kender til plantens basale behov. Og du skal have det rette udstyr.
Mangler du endnu inventar, før du er klar til at plante feminiserede cannabisfrø? Du finder alt i Canna gødning på Homegrow.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.