Få de ting opbevaret som du ikke kan skille dig af med

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi kender alle til den følelse af at være nostalgisk, og mange af os har en tendens til at forbinde vores ejendele med følelser og begivenheder fra vores fortid. Derfor kan mange danskere have det svært med at skille sig af med ting, selvom de måske ikke længere har en funktion eller er blevet slidte og grimme at se på. Men når man en dag flytter sammen med sin bedre halvdel, så er der jo pludselig to som har noget at sige, og han eller hun har naturligvis også en masse brugbare ting som der skal være plads til, og derfor kan man blive tvunget til at skille sig af med disse gamle ting. Men hvis man stadig ikke kan få sig selv til at smide tingene i skraldespanden eller på genbrugspladsen, så er der en anden mulighed. Man kan nemlig få sine ting opbevaret på et lager hotel i Odense her.

Hent dine ting når du har lyst

Når man vælger at have sine ting opbevaret, så er det jo fordi, at man tænker at der er en chance for, at man for brug for tingene igen en dag. Og selvom det også kun er for en enkelt dag, så kan man tage ned til lagerhotellet for at hente hvad man skal bruge og så komme tilbage med genstanden, når man har brugt den.  

Betal kun for den plads du har behov for

Der findes flere forskellige størrelser rum, så hvis man ikke har så mange ting som der skal opbevares, så kan man betale den mindste sum og få det mindste rum på en enkelt kvadratmeter til 69 kroner om måneden.

Opsig rummet når du vil

Der er ingen binding på den periode, som man vælger at leje rummet, så man kan nemt opsige det fra den ene dag til den anden, så man ikke bliver tvunget til at betale for en periode, hvor man ikke får noget opbevaret.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *