Få styr på haven inden sommeren

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom der er lovet snestorm over flere steder i landet i dag, så siger kalenderen at det er forår i næste uge, hvilket også betyder at sommeren nærmer sig med hastige skridt, selvom det ikke lige føles sådan, når man går uden for en dør i øjeblikket.

Med sommeren kommer der også en masse timer i haven og på terrasserne. Det er med andre ord ved at være tid til at gøre klar til at sommeren. Det betyder, at det er ved at være tid til at tjekke om plæneklipperen virker, og i mange tilfælde er det også tid til at kigge lidt nærmere på terrassen, der hos mange er blevet grøn af alger og lignende.

Når solen skinner er der ikke meget, der er mere lækkert end at sætte sig i en god stol på terrassen og lade solen bage ned på en. Det er dog ikke helt så dejligt, hvis terrassen er grøn og dækket af alger, hvilket desværre sker for mange af os.

Gør-det-selv ?

En grøn terrasse kan du godt klare selv, men det kræver fast arbejde og masser af knofedt, og der ingen garantier for at resultatet bliver som du have håbet. Hvis du ikke er hård ramt kan det klares med en kost og sand eller grus, der virker som sandpapir.

I langt de fleste tilfælde vil der dog skulle bruges en højtryksspuler for at får det helt rent, og her skal du passe på ikke at ødelægge fliserne.

Så selvom du godt kan gøre det selv, vil det i langt de fleste tilfælde være det letteste og mest effektive at hyre et firma til det. De har de rette redskaber, og de efterlader et flottere resultat og imprægnerer typisk også fliserne, så de holder længere. Du finder et firma der tilbyder fliserens her.

Hvis du selv gør det risikerer du at ødelægge fliserne med vandet, hvilket gør at vandet trækker hurtigere ind i fliserne, hvilket igen giver alger hurtigere. Så du skal overveje det nøje, inden du selv kaster dig over det.

Written By

Jonas er blogger på enbedrebolig.dk. Det er på grund af interessen at han er med til at blogge på denne hjemmeside. Jonas kan godt lide dansk design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *